søndag 6. mars 2011

UTFORDRING

For litt siden fikk jeg følgende mail fra ei venninne:
Synes du har laget så mange fine bilder i det siste. Har en utfordring til deg. Hva med å lage ett bilde med hjerter. Hjerter er så inn i tiden, så det selger du helt sikkert fort:-)) Kanskje jeg kjøper det også ;-)) Synes du dette er teit, så lar du det være og jeg blir ikke fornærmet, men hjerter er veldig "in" om dagen. Vært artig å se Christinas tolkning på denne hjerte syken som går ;-))
Her er mitt svar:
Jeg liker utfordringer, så den tar jeg gjerne, selv om jeg synes hjerter fort kan bli både klissete, dallete, forutsigbart og lite kunstnerisk. Men jeg vil gjerne prøve.... :0) Takk for utfordringen. Tar gjerne mot flere :0)
Jeg elsker kreative utfordringer. Det får meg til å vokse som kunstner. Det er let å komme inn i et spor og bli der.


Her ser dere litt av hvordan jeg har løst utfordringen. Maleriet er ikke ferdig, men jeg håper å sette sluttstrek i løpet av uka.

8 kommentarer:

 1. Nok et vakkert maleri fra deg :) Jeg liker stilen din med overraskende effekter , nå med tekst ;)

  Kos deg denne Søndagen :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 2. Så flink du er til å male! Imponert!
  Hilde

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke så hjertete av meg selv, men denne utfordringen ser det ut som du løser med glans! Jeg liker fargebruken din utrolig godt. Dette var overhodet ikke dallete, og ihvertfall ikke forutsigbart!

  Klem, Elin

  SvarSlett
 4. Liiiker Christina. Artig at du tok utfordringen. Jeg skal alltids komme med flere. Takk for awarden. Nice!! :-) Jeg kommer sterkere tilbake med bloggingen denne uka. Må bare bli ferdig med denne mandagen. :-)

  SvarSlett
 5. Hyggelgi at du vil delta i blogglotteriet mitt, og fint å finne veien hit til bloggen din.
  Virkelig flotte bilder du maler!

  SvarSlett
 6. Så kjekt at du viste meg vegen inn hit! :) Her var det mykje fint! :) -og så fantastisk å våge og satse på det å gjere hobbyen til levebrød! Masse lukke til med det!!

  Ser jo at du lagar MANGE herlege ting!
  Kjem nok innom igjen snart! :)

  Ha ein strålande dag!
  Klem

  SvarSlett
 7. Flotte billeder og gode farver du bruger.. jeg er også selv uddannet billedkunst lærer, så jeg elsker at se det som nadre skaber også.. :) Tak for kommentaren på min blog.. :)

  SvarSlett
 8. Så utrolig flotte ting du lager! Jeg har lagt meg til som følger, for denne bloggen var kjempefin! :-) Takk for at du ville følge meg, kjempekoselig! :-)

  Klem, Turid

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...