mandag 6. juni 2011

NYTT MALERI

På denne bloggen har det vært null aktivitet den siste måneden. Det skylles dataproblemer. Har hatt datamaskinen inn til reperasjon hele tre ganger i løpet av de siste ukene. Nå er den endelig på beina igjen, og jeg kan blogge :) Symaskinen er heller ikke i godt humør for tiden. Den hoster og harker, så den er ikke helt som den skal. Den må nok en tur på service den også. Men heldigvis har jeg verktøy som aldri svikter, mine høyt elskede malepensler. Mens symaskinen har gjort seg vrang og dataen har vært til reprasjon, har jeg lekt litt med penslene. Så lenge det er maling i huset, svikter de aldri. Det er godt å ikke bestandig være avhengig av teknisk utstyr :)

Jeg lar meg fortsatt inspirere av min 5 år gamle sønn sine tegninger. Jeg må innrømme ar jeg er fasinert over hvor enkel, men alikevell så utrykksfull en barnetegning kan være.

Det siste året har jeg blitt litt "hekta" på å bruke små gjenstander i maleriene. Jeg synes det gir en overaskende og morsom effekt, samtidig som de gjør maleriene unike. Her er det en liten grønn plastikk gris som har fått æren av å være en del av hovedmotivet.


Akryl på lerrett, med inslag av stoff og avispapir.Str. 50 x 50 cmPris: 2300 kr.

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Takk for koselig kommentar som førte meg hit:) Så spennende å skulle gjøre hobby til næring, all lykke til! Du lager virkelig mye fint.
  Ha en fin dag.
  Beate

  SvarSlett
 2. Jeg smiler :) Så fint og sjarmerende dette maleriet var ;) En unge som er tannløs og smiler mot deg , og lesper - Kann æ få en itts ( is )?!

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Løøøøøv it!!!
  Like alt du skape eg da.
  Blei kanskje litt ekstra sjarmert av detta bildet :o)

  Elske utrykket ditt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...